Υποστηριξη

Παραμένουμε κοντά σας και μετά την πώληση. H Medicview παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης, εκπαίδευσης και service για όλα τα προϊόντα που διαθέτει.

Υποστήριξη

Η Εταιρία μας διαθέτει έμπειρο τεχνικό προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο, βάσει των τεχνολογικών εξελίξεων και έχει στην διάθεσή της τα απαραίτητα μέσα ώστε να εξασφαλίζει στο έπακρο την ικανοποίηση όλων των πελατών της.

Το τεχνικό τμήμα της Medicview είναι πιστοποιημένο και εξουσιοδοτημένο από την Philips Medical για τους ιατρικούς Υπερήχους και είναι σε θέση να προσφέρει εξατομικευμένη υποστήριξη και να παρέχει λύσεις. Σε περίπτωση βλάβης επισκεπτόμαστε τον χώρο σας, προκειμένου να διαγνώσουμε και επισκευάσουμε το τεχνικό πρόβλημα. Η αποκατάσταση της κάθε βλάβης πραγματοποιείται άμεσα με την επάρκεια των ανταλλακτικών που διαθέτουμε.

Εναλλακτικά το τεχνικό τμήμα της Medicview είναι σε θέση να παρέχει εξ’ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη, μέσω του μοναδικού συστήματος τεχνικής υποστήριξης iSSL (innovative Support Services Line) που διαθέτει, ώστε να διασφαλίζουμε τη συνεχή λειτουργία του ιατρείου σας.

Η εταιρία Medicview  γνωρίζει πολύ καλά, ότι η εξυπηρέτηση των πελατών της δεν σταματάει στην πώληση, για αυτό το λόγο το τεχνικό της τμήμα φροντίζει να ενημερώνει τους πελάτες του για τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο και καθαρισμό των μηχανημάτων τους,  διασφαλίζοντας έτσι την ποιοτική χρήσης τους.

Η Medicview αναλαμβάνει την άμεση αποκατάσταση κάθε βλάβης που θα παρουσιαστεί σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρία μας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες service και για τον υπόλοιπο εξοπλισμό που εμπορεύεται. Το τεχνικό μας προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο για το service των ηλεκτροκίνητων εξεταστικών κρεβατιών του οίκου Lemi, για τα κολποσκόπια του οίκου Optomic, τους μεγεθυντικούς φακούς Luxo, τους χειρουργικούς προβολείς του οίκου Dr. Mach και τα καρδιολογικά προϊόντα του οίκου Aspel. Διαθέτοντας τα απαραίτητα ανταλλακτικά για την κάθε περίπτωση βλάβης, είμαστε έτοιμοι να επιλύουμε κάθε δυσλειτουργία των ιατρικών μηχανημάτων που διαθέτετε.