Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους.
x

aspel

aspel


Ο νορβηγικός Οίκος ASPEL κατέχει εξέχουσα θέση στην διεθνή ιατρική αγορά από το 1986. Η πολύχρονη εμπειρία του, η εμμονή του στην εξειδίκευση  και η αξιοπιστία του στην κατασκευαστική διαδικασία σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα πιστοποίησης, τον καθιστούν έναν από τους κορυφαίους Οίκους κατασκευής ιατρικών καρδιολογικών μηχανημάτων, όπως καρδιογράφων, holter και  συστημάτων κόπωσης. Οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της, οδήγησαν την ASPEL να εξελίσσει τα προϊόντα της και παράλληλα να εμπλουτίζει την γκάμα της με καινούρια υψηλής ποιότητας και απολύτως συνυφασμένα με τις νέες τεχνολογίες. Ο Οίκος ASPEL διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώπων σε όλον τον κόσμο.

Σύνολο: 7

Σύστημα κοπώσεως Aspel με κυλιόμενο τάπητα

Κυλιόμενος τάπητας κατασκευασμένος για χρήση με συστήματα Δοκιμασίας Κοπώσεως.

Kαρδιογράφος aspel 6-κάναλος ASCARD GREY v.07.202

Ο καρδιογράφος AsCARD Grey ενσωματώνει χαρακτηριστικά της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας. Είναι παράλληλα φορητός και κατάλληλος για νοσηλευτικές μονάδες & ιατρεία και όπου απαιτείται μεγάλος όγκος εξετάσεων.

Kαρδιογράφος aspel 6-κάναλος ASCARD GREY v.07.302

Ο καρδιογράφος AsCARD Grey ενσωματώνει χαρακτηριστικά της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας. Είναι παράλληλα φορητός και κατάλληλος για νοσηλευτικές μονάδες & ιατρεία και όπου απαιτείται μεγάλος όγκος εξετάσεων.

Kαρδιογράφος aspel 12-κάναλος AsCARD Gold3

Συσκευή σχεδιασμένη για να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές προσδοκίες. Καρδιογράφος με ενσωματωμένο εκτυπωτή και δυνατότητα εκτύπωσης σε χαρτί A4.

Καρδιογράφος μονοκάναλος ECG 80A Contec

Ο μονοκάναλος καρδιογράφος ECG 80A του οίκου Contec Medical Instruments έχει δυνατότητα λήψης και καταγραφής ΗΚΓ 12-απαγωγών. Λόγω της φορητότητας του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές συνθήκες. Προσφέρει παρακολούθηση κυματομορφής σε πραγματικό χρόνο καθώς και στιγμιαία αποτύπωση.

Καρδιογράφος 12-κάναλος ECG 1200G Contec

Καρδιογράφος ECG 1200G του οίκου Contec Medical Instruments με δυνατότητα λήψης και καταγραφής ΗΚΓ 12- απαγωγών.