Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους.
x

philips

philips


Ο οίκος Philips Healthcare έχει ως στόχο την βελτίωση της ανθρώπινης ζωής μέσα από τις σημαντικές καινοτομίες στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας. Η Philips Healthcare με πάνω από έναν αιώνα δράσης και περισσότερα από 450 πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, αντιμετωπίζει τις σύγχρονες προκλήσεις στον τομέα της υγείας παρέχοντας λύσεις που βελτιώνουν την ιατρική φροντίδα σε χαμηλό κόστος. Η μέγιστη προτεραιότητα του οίκου Philips Healthcare είναι η ουσιαστική και ποιοτική συνεργασία με τον πελάτη, η οποία χαρακτηρίζεται από την αξιοπιστία της τεχνογνωσίας, της εφαρμοσμένης τεχνολογίας και των υπηρεσιών που προσφέρει ο οίκος, σε συνδυασμό με τις επιχειρηματικές συνεργασίες του παγκοσμίως. Ο οίκος Philips Healthcare μένει αφοσιωμένος στα υψηλά ηθικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά πρότυπα. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του είναι απολύτως οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Μια εταιρία υγειονομικής περίθαλψης όπως η Philips Healthcare δεν θα μπορούσε να παρεκκλίνει του στόχου, για έναν πιο υγιή και βιώσιμο κόσμο.

Σύνολο: 37

Υπέρηχος ΗD9 OB-GYN

Η Philips ανταποκρινόμενη στις υψηλές απαιτήσεις διαγνωστικών εφαρμογών 3D/4D σας παρουσιάζει τον νέο τετραδιάστατο Υπέρηχο ΗD9. Υψίστης ευκρινείας τετραδιάστατος Υπέρηχος HD9 είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακός, εργονομικά σχεδιασμένος και εύκολος στη χρήση προσαρμόζοντας για πρώτη φορά τεχνολογίες που διαθέτουν μόνο οι premium Υπέρηχοι.

Υπέρηχος HD6 OB-GYN

Έγχρωμος ψηφιακός Υπέρηχος ΗD6 του οίκου Philips για γυναικολογική και μαιευτική χρήση. Ο νέος Υπέρηχος Philips HD6 συνδυάζει πλουσιοπάροχα υψηλή απεικονιστική ποιότητα, αποτελεσματική και ταχεία διεκπεραίωση εξετάσεων και κομψή διαχείριση δεδομένων, σε πολύ ελκυστικό οικονομικό επίπεδο.

Υπέρηχος HD6 CARDIO

Έγχρωμος ψηφιακός Υπέρηχος ΗD6 του οίκου Philips σε πολύ ελκυστική τιμή.

Υπέρηχος HD7 XE CARDIO

Υψηλών απαιτήσεων έγχρωμος ψηφιακός Υπέρηχος ΗD7 XE.

Υπέρηχος Epiq 5 CARDIO

Επαναστατικός νέος κορυφαίος έγχρωμος νοήμων Υπέρηχος που θα αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων.

Υπέρηχος HD11 XE CARDIO

Η Philips ανταποκρινόμενη στην απαίτηση για ευέλικτα διαγνωστικά συστήματα υψηλής ευκρίνειας, απλοποίησε την ηχοκαρδιογραφία υψηλής ευκρίνειας και σχεδίασε έναν προσιτό, σύγχρονο και φιλικό στον χειρισμό υπέρηχο, ικανοποιώντας τις σύγχρονες αυξημένες λειτουργικές και διαγνωστικές ανάγκες χωρίς συμβιβασμούς.

Υπέρηχος Clearvue 350 OB-GYN

Ο νέος Υπέρηχος Clearvue 350 σχεδιάστηκε εξ αρχής με βάση τη νέα γενιά τεχνολογίας της Philips Active Array Technology, που μεταφέρει καίριες απεικονιστικές τεχνικές από τη κυρίως συσκευή στην ηχοβόλο κεφαλή με αποτέλεσμα την δραματική μείωση του όγκου και ταυτόχρονη αύξηση της απεικονιστικής ποιότητας, της λειτουργικότητας και της αξιοπιστίας του συστήματος σε ένα πολύ ελκυστικό οικονομικό επίπεδο.

Υπέρηχος HD7 OB-GYN

Υψηλών απαιτήσεων έγχρωμος ψηφιακός Υπέρηχος ΗD7 του οίκου Philips για γυναικολογική και μαιευτική χρήση. Ο νέος Υπέρηχος Philips HD7 συνδυάζει πλουσιοπάροχα υψηλή απεικονιστική ποιότητα, αποτελεσματική και ταχεία διεκπεραίωση εξετάσεων και κομψή διαχείριση δεδομένων.

Υπέρηχος HD3 OB-GYN

Ο έγχρωμος υπέρηχος HD3 είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακός, εργονομικά σχεδιασμένος και εύκολος στη χρήση προσαρμόζοντας όλες τις τεχνολογίες για τις ανάγκες τους ιατρείου σας.

Υπέρηχος Affiniti 30 CARDIO

Ο νέος κορυφαίος Υπέρηχος Affiniti 30 σχεδιάσθηκε από την Philips για να καλύπτει υψηλές κλινικές απαιτήσεις στον ελάχιστο χρόνο.

Διφασικός Απινιδωτής HS1 Philips

Διφασικός Απινιδωτής HS1 Philips

Υπέρηχος Epiq CVx CARDIO

Το νέο Epiq CVx είναι μια μοναδική λύση καρδιολογικού υπερήχου η οποία διαθέτει προηγμένη τεχνολογική λειτουργικότητα.