Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους.
x

philips

philips


Ο οίκος Philips Healthcare έχει ως στόχο την βελτίωση της ανθρώπινης ζωής μέσα από τις σημαντικές καινοτομίες στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας. Η Philips Healthcare με πάνω από έναν αιώνα δράσης και περισσότερα από 450 πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, αντιμετωπίζει τις σύγχρονες προκλήσεις στον τομέα της υγείας παρέχοντας λύσεις που βελτιώνουν την ιατρική φροντίδα σε χαμηλό κόστος. Η μέγιστη προτεραιότητα του οίκου Philips Healthcare είναι η ουσιαστική και ποιοτική συνεργασία με τον πελάτη, η οποία χαρακτηρίζεται από την αξιοπιστία της τεχνογνωσίας, της εφαρμοσμένης τεχνολογίας και των υπηρεσιών που προσφέρει ο οίκος, σε συνδυασμό με τις επιχειρηματικές συνεργασίες του παγκοσμίως. Ο οίκος Philips Healthcare μένει αφοσιωμένος στα υψηλά ηθικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά πρότυπα. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του είναι απολύτως οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Μια εταιρία υγειονομικής περίθαλψης όπως η Philips Healthcare δεν θα μπορούσε να παρεκκλίνει του στόχου, για έναν πιο υγιή και βιώσιμο κόσμο.

Σύνολο: 37

Υπέρηχος Affiniti 50 TrueVue OB-GYN

Η Philips καινοτομεί με τη νέα ρεαλιστική τεχνολογία 3D/4D τρισδιάστατων απεικονίσεων πραγματικού χρόνου. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία Imaging True Vue επιτυγχάνονται απεικονίσεις με υψηλά επίπεδα διαύγειας και ακρίβειας, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του δεσμού μητέρας και εμβρύου.

Υπέρηχος Epiq 7 CARDIO

Επαναστατικός νέος κορυφαίος έγχρωμος νοήμων Υπέρηχος που θα αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων.

Υπέρηχος Affiniti 50 GI

Ο νέος κορυφαίος Υπέρηχος Affiniti 50 σχεδιάσθηκε από την Philips για να καλύπτει υψηλές κλινικές απαιτήσεις στον ελάχιστο χρόνο.

Υπέρηχος iE33 CARDIO

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες κλινικές απαιτήσεις για την διαχείριση ασθενών με καρδιακά νοσήματα, όπως καρδιακή ανεπάρκεια, βαλβιδοπάθειες, και συγγενείς καρδιοπάθειες, δημιουργήσαμε την κορυφαία πλατφόρμα απαράμιλλης απεικονιστικής ποιότητας, ποσοτικοποίησης δεδομένων, κλινικής απόδοσης και διαχείρισης πληροφοριών.

Υπέρηχος Epiq 5 OB-GYN

Επαναστατικός νέος κορυφαίος έγχρωμος νοήμων Υπέρηχος που θα αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων.

Υπέρηχος Clearvue 650 OB-GYN

H Philips παρουσιάζει τον νέο πρωτοποριακό τρισδιάστατο έγχρωμο ψηφιακό Υπέρηχο Clearvue 650 Active Array Technology.

Υπέρηχος Epiq 5 GI

Επαναστατικός νέος κορυφαίος έγχρωμος νοήμων Υπέρηχος που θα αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων.

Υπέρηχος HD5 GI

Ο νέος Υπέρηχος Philips HD5 συνδυάζει την δύναμη της τεχνολογίας HD με την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική σχεδίαση προσφέροντας πλουσιοπάροχα υψηλή απεικονιστική ποιότητα, αποτελεσματική και ταχεία διεκπεραίωση εξετάσεων και κομψή διαχείριση δεδομένων, σε πολύ ελκυστικό οικονομικό επίπεδο. Ο υπέρηχος HD5 σχεδιάστηκε εξ αρχής ώστε να κάνει την δουλεία σας ευκολότερη, αποτελεσματικότερη και πιο παραγωγική.

Υπέρηχος Affiniti 70 CARDIO

Ο νέος κορυφαίος Υπέρηχος Affiniti 70 σχεδιάσθηκε από την Philips για να καλύπτει υψηλές κλινικές απαιτήσεις στον ελάχιστο χρόνο.

Υπέρηχος Clearvue 350 CARDIO

Ο νέος Υπέρηχος Clearvue 350 σχεδιάστηκε εξ αρχής με βάση τη νέα γενιά τεχνολογίας της Philips Active Array Technology που μεταφέρει καίριες απεικονιστικές τεχνικές από τη κυρίως συσκευή στην ηχοβόλο κεφαλή.

Υπέρηχος HD11 XE OB-GYN

Η PHILIPS ανταποκρινόμενη στην απαίτηση για ευέλικτα διαγνωστικά συστήματα υψηλής ευκρίνειας, απλοποίησε την ηχοκαρδιογραφία υψηλής ευκρίνειας και σχεδίασε έναν προσιτό, σύγχρονο και φιλικό στον χειρισμό υπέρηχο, ικανοποιώντας τις σύγχρονες αυξημένες λειτουργικές και διαγνωστικές ανάγκες χωρίς συμβιβασμούς.

Υπέρηχος HD5 OB-GYN

Ο νέος Υπέρηχος Philips HD5 συνδυάζει την δύναμη της τεχνολογίας HD με την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική σχεδίαση προσφέροντας πλουσιοπάροχα υψηλή απεικονιστική ποιότητα, αποτελεσματική και ταχεία διεκπεραίωση εξετάσεων και κομψή διαχείριση δεδομένων, σε πολύ ελκυστικό οικονομικό επίπεδο.