Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους.
x

Luxo

Luxo


Για περισσότερα από 75 χρόνια ο Νορβηγικός Οίκος Luxo σχεδιάζει ιατρικούς μεγεθυντικούς φακούς υψηλής ενεργειακής απόδοσης και αισθητικής. Είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικά υλικά, ασύγκριτη τεχνολογία και είναι πλήρως πιστοποιημένοι σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και περιβαλλοντικά πρότυπα. Η Luxo διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών – αντιπροσώπων που διαρκώς αναπτύσσεται, με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη της παγκόσμιας αγοράς.

Σύνολο: 3

434.00 €

Μεγεθυντικός Φακός Wave LED Luxo

Χάρη στο καινοτόμο ορθογώνιο σχέδιό του, ο μεγεθυντικός φακός Wave Led του οίκου Luxo αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή στον χώρο της ιατρικής και κοσμετολογίας.
434.00 €

Μεγεθυντικός Φακός Kfm LED Luxo

Ο μεγεθυντικός φακός KFM LED αποτελείται από μία εξ’ ολοκλήρου μεταλλική, στιβαρή κατασκευή. Είναι κατάλληλος για πολλαπλές χρήσεις σε ινστιτούτα αισθητικής, κλινικές και εργαστήρια, δερματολογικά ιατρεία, καθώς και για ανθρώπους με προβλήματα στην όραση.
558.00 €

Μεγεθυντικός Φακός Circus Luxo Led

Ο μεγεθυντικός φακός Circus Led είναι ειδικά σχεδιασμένος για να αντέχει στην απαιτητική εργασία σε ινστιτούτα αισθητικής, κέντρα υγείας, κλινικές και εργαστήρια, δερματολογικά ιατρεία.