Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους.
x

Sterylab

Sterylab


Για περισσότερα από 40 χρόνια ο Οίκος Sterylab είναι ενεργός στην παραγωγή ιατρικών βελόνων και συσκευών. Ακολουθώντας την ανάπτυξη και την εξέλιξη της ιατρικής αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία, η Sterylab λαμβάνει παγκόσμια αναγνώριση. Η ακρίβεια στην κατασκευή, και στην επιλογή των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί, αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό επιλογής για τους πελάτες της. Προτεραιότητα της Sterylab είναι η ανταπόκρισή της στις απαιτήσεις των πελατών της. Η συναρμολόγηση των προϊόντων πραγματοποιείται σε χώρο μεγέθους 10.000 (FED.STD.209E), μία από τις μεγαλύτερες εκτάσεις στην Ευρώπη. Όλες οι διεργασίες διεξάγονται στη μονάδα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001 και ISO 13485.

Σύνολο: 7

Βελόνα τροφοβλάστη - Λήψης Χoριακών Λαχνών Sterylab

Η διπλή βελόνα Transabdominal Chorionic Biopsy Set είναι κατάλληλη για τη λήψη χoριακών λαχνών.

Βελόνα βιοψίας Fast Cut C

Οι βελόνες βιοψίας FAST-CUT® C, είναι σχεδιασμένες προκειμένου να χρησιμοποιούνται με τις λαβές της εταιρείας MAGNUM™ (CR-BARD™) και της PRO-MAGTM (ARGONTM).

Πιστόλι εγχύσεως σύριγγας τύπου PAC Sterylab

Πιστόλι εγχύσεως σύριγγας τύπου PAC Sterylab

Αυτόματο πιστόλι Fast Gun με βελόνες βιοψίας Fast Cut

To αυτόματο πιστόλι Fast Gun είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ειδικά ανθεκτικά κράματα μετάλλου.

Βελόνα αμνιοπαρακέντησης Sterylab

H βελόνα αμνιοπαρακέντησης Complete Chiba® είναι διαγνωστική βελόνα τύπου Chiba ορατή στην οθόνη του υπερήχου σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από την εταιρεία Sterylab.

Βελόνες βιοψίας Fast Cut B

Οι βελόνες βιοψίας FAST-CUT® B, είναι σχεδιασμένες προκειμένου να χρησιμοποιούνται με τις λαβές της εταιρείας MAGNUM™ (CR-BARD™).

Πιστόλι εγχύσεως σύριγγας τύπου PAC-UF Sterylab

Πιστόλι εγχύσεως σύριγγας τύπου PAC-UF Sterylab