Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους.
x

Symmetry Surgical - Bovie

Symmetry Surgical - Bovie


Η εταιρεία ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 ως κατασκευαστής αναλώσιμων για την ιατρική βιομηχανία. Ο καλός σχεδιασμός, η λεπτομέρεια στην κατασκευή σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, ενίσχυσαν την φήμη της εταιρίας παγκοσμίως. Σήμερα η Bovie Medical καθορίζει το πρότυπο για τα προϊόντα χειρουργικού εξοπλισμού και διαθερμιών σε νοσοκομειακές και κλινικές μονάδες. Η τεχνολογία J-Plasma που χρησιμοποιεί ο Οίκος παρέχει στους χειρουργούς μεγαλύτερη ακρίβεια, ελάχιστη διεισδυτικότητα και απουσία αγώγιμων ρευμάτων μέσω του ασθενούς κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης. Σήμερα η Bovie Medical συνεργάζεται με την Symmetry Surgical. Η Symmetry Surgical ειδικεύεται πάνω από 180 χρόνια στην εμπορία χειρουργικών εργαλείων από ανοξείδωτο χάλυβα και τιτάνιο. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι η παραγωγή χειρουργικών οργάνων υψηλής ποιότητας και η εισαγωγή νέων καινοτομιών στην αγορά, με σκοπό την παροχή βοήθειας στους κλινικούς ιατρούς να προσφέρουν ανώτερες υπηρεσίες φροντίδας στους ασθενείς.

Σύνολο: 3

1488.00 €

Χειρουργική διαθερμία Bovie Derm 942 Symmetry Surgical

Διπολική διαθερμία υψηλών συχνοτήτων. Οι μικροεπεμβάσεις πλέον απλοποιούνται και μειώνονται σε χρόνο με τη νέα DERM 942. Έχει τη δυνατότητα ψηφιακής ανίχνευσης σφάλματος για μεγαλύτερη ασφάλεια.Κατά την παρουσίαση κάποιου σφάλματος, σταματά τη λειτουργία της εμφανίζοντας τον αντίστοιχο κωδικό σφάλματος στην οθόνη.
992.00 €

Χειρουργική Διαθερμία Bovie Derm 102 Symmetry Surgical

Διπολική διαθερμία υψηλών συχνοτήτων, από τις πιο ανθεκτικές διαθερμίες που χρησιμοποιούνται.Ιδανική για δερματολογικές και αισθητικές εφαρμογές και μικροεπεμβάσεις ιατρείου.
3472.00 €

Χειρουργική Διαθερμία Bovie Derm 952 Symmetry Surgical

Διαθέτει δυνατότητα ψηφιακής ανίχνευσης σφάλματος για μεγαλύτερη ασφάλεια.