Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους.
x

Lemi

Lemi


Ο Ιταλικός οίκος Lemi ιδρύθυκε το 1989, με όνειρο τη δημιουργία μιας εταιρίας που θα εξάγει ιατρικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και καινοτομίας σε όλο τον κόσμο. Το πάθος για σχεδιασμό σε συνδυασμό με την φαντασία μετέτρεψαν το όνειρο αυτό σε μια μεγάλη επιχειρηματική πραγματικότητα. Σήμερα η Lemi σας παρουσιάζει ολοκληρωμένες σειρές από δερματολογικά κρεβάτια, γυναικολογικές καρέκλες, κρεβάτια spa, καρέκλες ποδολογίας, σκαμπό, τρόλεϊ. Aποτελεί πρότυπο στον χώρο του ιατρικού επίπλου και δραστηριοποιείται τόσο στην Ιταλία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Σύνολο: 59

Γυναικολογική Καρέκλα - Boom Lemi Dreamed 4 Motors

Η Lemi σας παρουσιάζει την πρωτοποριακή ηλεκτροκίνητη γυναικολογική καρέκλα Dreamed, η οποία παρέχει κορυφαία εργονομία εστιασμένη στις ανάγκες του χειριστή.

Εξεταστική Καρέκλα Lemi 4

H εξεταστική καρέκλα Lemi 4 διαθέτει διακόπτη Auto reset (AUT) για αυτόματη επαναφορά του καθίσματος στην χαμηλότερη θέση 62cm, παρέχοντας έτσι στον εξεταζόμενο την άνεση και την ευκολία να καθίσει ή να κατέβει, ενώ ελαχιστοποιείται ο χρόνος πριν και μετά την εξέταση.

Γυναικολογική Καρέκλα Lemi Gyno Plus

Η γυναικολογική καρέκλα Gyno Plus είναι ένα αποτέλεσμα εμπειρίας 20 χρόνων της Lemi όπου σε συνδυασμό με τις καίριες απαιτήσεις των ιατρικών χρηστών μας σχεδίασε εξ αρχής την πλέον πρωτοποριακή γυναικολογική καρέκλα πλήρους ηλεκτρικής λειτουργίας.

Σκαμπώ Lemi

Σκαμπώ με στρογγυλό κάθισμα και πλάτη Lemi.

Εξεταστικό Κρεβάτι Well

Το Well είναι ένα απλό και κομψό εξεταστικό κρεβάτι.

Εξεταστικό Κρεβάτι Versus

Το πρωτοποριακό μοντέρνο ηλεκτροκίνητο εξεταστικό κρεβάτι Versus αποτελεί το τέλειο κρεβάτι για δερματολογικά ιατρεία και κέντρα αισθητικής.

Εξεταστική Καρέκλα DreaMed 4 Motors

Η Lemi σας παρουσιάζει την πρωτοποριακή ηλεκτροκίνητη εξεταστική καρέκλα Dreamed 4 Motors, η οποία παρέχει κορυφαία εργονομία εστιασμένη στις ανάγκες του χειριστή. Είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας, ενσωματώνοντας όλες τις καίριες λειτουργίες, καλύπτοντας τις πλέoν σύγχρονες απαιτήσεις ιατρικών χρηστών.

Εξεταστικό Κρεβάτι SoMed

Το νέο εξεταστικό κρεβάτι δύο τμημάτων SoMed διαθέτει ηλεκτροκίνητη ανύψωση με ποδοδιακόπτη.

Γυναικολογική Καρέκλα Lemi Gyno

Ο κορυφαίος Ιταλικος Οίκος Lemi ανταποκρινόμενος στις υψηλές απαιτήσεις και αυξημένες λειτουργικές ανάγκες του σύγχρονου ιατρείου σχεδίασε την γυναικολογική καρέκλα -Βoom Lemi Gyno πλήρους ηλεκτρικής λειτουργίας.

Εξεταστική Καρέκλα Lemi 2

Εξεταστική Καρέκλα-κλίνη του Κορυφαίου Ιταλικού Οίκου Lemi άριστης ποιότητας σε προσιτή τιμή. ιδανική για εξετάσεις παθολογίας, δερματολογίας, πλαστικής χειρουργικής κπλ. Ο μοντέρνος και εργονομικός σχεδιασμός της έχει δημιουργηθεί ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου ιατρείου.

Καρέκλα Lemi

Καρέκλα με πλάτη του οίκου Lemi.

Εξεταστικό Κρεβάτι Sowelle

Ένα ξύλινο εξεταστικό κρεβάτι μασάζ ή αισθητικής, με απλό και χρηστικό σχεδιασμό, ιδανικό για ένα όμορφο Spa περιβάλλον πραγματικής ευεξίας και χαλάρωσης.